Ondernemen via de franchiseformule die bij jou past

Neem contact op

Over CMIS Franchise

Hoe creëer je voor jezelf de ruimte om dátgene te doen waar je goed in bent en waar je je dagelijkse brood mee verdient? Hoe zorg je er tegelijkertijd voor dat de dienstverlening aan klanten optimaal is? Hoe ga je mee met de ontwikkelingen in de markt?

Hoe kom je tegemoet aan de hoge eisen die consumenten en de wetgever stellen aan jouw dienstverlening? Hoe blijf je als zelfstandig financieel adviseur volledig up-to-date? Hoe blijf je de ontwikkelingen op het gebied van online dienstverlening een stap voor? En hoe maak je van uitdagingen kansen?

 

CMIS Franchise: ruimte voor adviseren én ondernemen

Je hebt een partner nodig die jou de ruimte geeft om je te concentreren op de advisering. Zo kun je efficiënt werken en tegelijkertijd bouwen aan een solide en toekomstbestendige onderneming.

CMIS Franchise biedt haar adviseurs alle kennis, ondersteuning en tools die zij nodig hebben om onafhankelijk financieel advies te kunnen bieden en succesvol te ondernemen. Op het gebied van marketing, compliance, ICT en CRM. Zo staat jouw toekomst als een huis.

 

Vrijheid door franchise

Met ruim 300 aangesloten kantoren, zijn wij de grootste franchisegever voor hypotheekadvies in Nederland. Met drie verschillende formules is er altijd één die precies past bij jouw manier van werken, jouw persoonlijke ambities en jouw stijl van ondernemen.

 

 

 

Wij geloven in:

 

‘Alle vrijheid om te ondernemen’

Je steekt energie in waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. We bieden je ondersteuning waar jij dat kan gebruiken.

 

‘De uitdagingen van de toekomst een flinke stap voor zijn’

 Mee met de nieuwste (online) ontwikkelingen en meer ruimte voor blijvend rendement uit bestaande klanten. Perfect getimede en persoonlijke communicatie met je klant.

 

‘Alle financiële know-how bij de hand’

Voldoen aan de actuele wet- en regelgeving en het meest complete aanbod van geldverstrekkers en producten. Alle financiële kennis op één plek en gemakkelijk toegankelijk.

 

'Ondernemen via een franchiseformule die precies bij je past’

 

De Hypotheekshop: Ga je voor full franchise en werken met een landelijk sterk merk?

Huis & Hypotheek: Focus je liever op regionale dienstverlening als het advieskantoor om de hoek?

Hypokeur: De lokale kracht van jouw eigen naam, met achter de schermen een centrale organisatie?

 

NEEM CONTACT OP