CMIS Franchise hoofdsponsor van HypoVak 2017

 

HypoVak is hét evenement voor professionals in de hypotheekbranche. Laat je op 30 mei vanuit het thema ‘How to fix the future – Anticiperen op Life Events’ bijpraten over de toekomst van onze branche. Ontmoet je gehele professionele netwerk op de Beursvloer en volg inspirerende masterclasses van bekende sprekers.

 

CMIS Franchise is hoofdsponsor van HypoVak 2017. Op onze stand wisselen wij graag met je van gedachten en beantwoorden al je vragen onder het genot van een kop koffie of een gezonde smoothie.

 

Hypotheekspecialisten staan voor grote uitdagingen in een tijd waarin particulieren veeleisender worden en vaker naar het internet uitwijken. Wij sparren graag met je op HypoVak 2017.

 

Masterclass

Tijdens HypoVak kun je diverse interessante masterclasses van succesvolle professionals volgen. De masterclasses informeren, inspireren en wijzen je op de meest actuele en belangrijke onderwerpen.

 

Wij raden je in het bijzonder de masterclass ‘Nieuwe wereld, nieuwe kansen?’ van jurist en bedrijfskundige Shaktie Rambaran Mishre aan. Aan de hand van inspirerende voorbeelden uit andere sectoren, zet zij je aan tot nadenken over het benutten van de kansen van de huidige digitaliseringsgolf. Laat jij je overspoelen of surf je mee?

 

 

Wil je HypoVak kosteloos bijwonen? Klik dan op onderstaande link en gebruik de code: CMIS17

 

Inschrijven