Via een landelijk bekende formule
financiële woonrust creëren voor je klant

De Hypotheekshop - sterk landelijk netwerk

Het merk

De Hypotheekshop is een autoriteit op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Het label is landelijk bekend en zelfstandig ondernemen met steun vanuit een Centrale Organisatie staat centraal. Er zijn meer dan 150 Hypotheekshop-vestigingen verspreid door heel Nederland.

 

Jouw klanten

Al sinds 1991 stappen klanten bij je binnen voor een duidelijk verhaal over hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Jouw klanten willen een volledig onafhankelijk en persoonlijk advies en kunnen bij je terecht voor alle antwoorden op financiële vraagstukken. 

 

Lees meer over De Hypotheekshop

  • Landelijk merk
  • Grote online vindbaarheid
  • Ondersteuning bij compliance
  • Ge├»ntegreerde automatiseringsoplossingen
  • Toegang tot diverse marketingtools

De voordelen

 

Je werkt altijd volgens de laatste wet- en regelgeving, hebt een volledig klantsysteem bij de hand, een marketingafdeling die altijd voor je klaarstaat en een website die voorop loopt met de laatste online technieken.

 

Kortom: je hebt alles bij de hand om je onderneming efficiënt te kunnen runnen en je klanten van dienst te zijn. Met alle vrijheid die je als zelfstandig adviseur gewend bent.

Klant voorop

Als landelijk consumentenmerk is het de missie van De Hypotheekshop om ‘financiële woonrust’ voor de klant te realiseren. Dat doet De Hypotheekshop door elke dag opnieuw het klantbelang voorop te stellen. Iedereen kan terecht bij een vestiging van De Hypotheekshop voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen.

Onze franchisenemers beschikken over een totaalassortiment aan schadeverzekeringen. Met behulp van de APK Service Hypotheken kunnnen zij de klanten altijd optimaal ontzorgen. 

 

Lees meer over De Hypotheekshop op www.hypotheekshop.nl.

 

Deelnemer aan het woord:

 

Jeroen Bastiaans - De Hypotheekshop Eindhoven West:

 

"De Hypotheekshop is vooruitstrevend en loopt voorop in de markt"

 

 

 

 


Interesse of vragen?

Wil je eens praten over wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

De Hypotheekshop is vooruitstrevend en loopt voorop in de markt

Jeroen Bastiaans

De Hypotheekshop in Eindhoven West